Det finns alltid skäl till att anordna ett event.

Att bestämma sig för att ställa till med ett event är faktiskt bara kul!

Trots detta så är det många som blir avskräckta när de inser att det kräver en hel del planering. Räcker porslinet, hur många stolar har vi, kan vi vara ute, behöver vi tält, solskydd, har vi tillräckligt med glas, vad skall vi äta?? Listan kan göras lång men överlåt det till oss så hjälper vi er med planeringen av antal glas, tallrikar etc som ni behöver och behöver ni goda råd kring tema, vad man skall äta m.m. så bjuder vi självklart på det.

För att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt så behöver vi din hjälp med ett par saker:

Vi behöver veta varför du skall ha en tillställning. Är det studentskiva, firmafest, konferens, födelsedagkalas, sommarfest, glöggparty, temafest, cocktailmingel, buffé eller en trerättersmiddag? Det finns alltid skäl till att anordna ett event. Det behöver inte alltid vara högtidligt men oavsett så är det här din festresa börjar.

Den naturliga följden i planeringen är för vem och när festen/eventet skall ske. Vem vill du bjuda och hur många kan ni tänkas bli? Om du inte skall vara hemma så tänk på att vara ute i god tid för att boka en festlokal, vi hjälper dig gärna med förslag i din närhet.

Att sätta en budget för eventet är viktigt för att ha kontroll på vad man har råd med och var man skall lägga pengarna på, vi på Hyresrummet hjälper dig att se över antalet enheter och vad som behövs.

När du kommit så här långt så är det dags att börja tänka på menyn. Var kreativ och har du ett tema så följ det, var noggrann och följ din budget. Var smart i din planering och tänk utefter årstiderna. Ta hänsyn till allergier och specialkost.

Hur skall du bjuda in? Inbjudningskort eller via grupp på sociala medier?

Nu är mycket av ditt jobb gjort och du är igång, kul!

Ring eller maila in dina önskemål så hjälper vi dig.

Välkommen att starta din festresa!

© Copyright Tre Gubbar | Fotografier: Tre Gubbar & Unsplash.com